Vikings Go Berzerk omtale

Vikings Go Berzerk er et herlig spill fra spillutvikleren Yggdrasil Gaming. Spilleautomaten ble lansert i november 2016 og er midt i blinken for den som liker vikingtematikk. Spillet er inspirert av modig vikingsivilisasjon, og hjulene er plassert på et rødt seil på et vikingskip. Alt mot en klar blå bakgrunn. På vikingtoktet er det bare å kose seg med den flotte grafikken og musikken.

Vikings Go Berzerk har 25 gevinstlinjer

Automaten har 5 hjul og 4 rader og det er mulig å sikre seg en gevinst på 25 linjer. Det er hele sytten innsatsnivåer siden man kan velge blant sytten forskjellige myntverdier. Myntverdiene er 0.01, 0.02, 0.03, 0.04, 0.05, 0.07, 0.10, 0.16, 0.20, 0.30, 0.50, 0.70, 1.0, 2.0, 3.0, 4.0 og 5.0. Det minste man kan spille for er 0,25 euro eller 2,5 kroner per spinn. Maks innsats er på hele 125 euro eller 1250 kroner per spinn. Dette er dermed en automat som passer for alle typer spillere. Enten man vil satse litt per spinn eller om man er noe mer forsiktig.

Vikings Go Berzerk har en gjennomsnittlig tilbakebetaling til spillerne (RTP) på 96,1 prosent. Den er så høy fordi automaten ikke har en progressiv jackpot. Likevel er det mulig å vinne bra med penger på den. Om man spiller med maks innsats så er maksimalgevinsten på nesten 5 millioner kroner.

Symbolene i spillet

Automaten har mange forskjellige symboler. Det er fire vikingsymboler og fire myntsymboler. Av disse er vikingene mest verdt. Videre har man Wild-symbolet som erstatter alle symboler unntatt free spins. Det erstatter symbolet som gir høyeste vinnende kombinasjon fra venstre. Videre har man to kistesymboler som kan gi en høyere gevinst. Tilslutt har man Scatter-symbolet eller frispinnsymbolet. Det er en sirene eller mytologisk vesen.

Berzerk gratisspinn

I selve hovedspillet kan man få noe som heter Berzerk-frispinn. Det skjer når raserimåleren til en av de fire vikingene under hjulene fylles opp.

Frispinnrunder

Tre eller flere frispinnsymboler utløser en gratisspinnrunde. Under en gratisspinnrunde slåss alle vikingsymbolene med sirenene. Vinner vikingene endres symbolet til en Wild. Desto flere gratisspinnsymboler desto flere free spins. Det kan være enten 7, 14 eller 21 spinn. I tillegg får man en bonus når gratisspinnrunden aktiveres og før man bruker gratisspinnene.

Den tilfeldige bonusen kan være at alle vikingene går berserk. Da er det Ragnarok og den er mest verdt. Andre bonuser kan være en sticky wild på en tilfeldig posisjon, et tilfeldig wild-hjul, 1 til 3 gratisspinn, samt 5 ekstra skattekister eller 5 gyldne skattekister som blir lagt til.

Bonusene før gratisspinnrundene virker forskjellig. Gratisspinnfunksjonen Ragnarok aktiveres når alle de fire vikingene går berserk. Da konverteres alle vikingsymbolene til sticky wild når de stopper på hjulene. Og dette gjør at man får sjansen til å sikre seg en større gevinst.

Stopper kistesymbolet på hjul nummer fire aktiveres en velg og klikk funksjon. Da kommer det fem valg fra kisten, og etter at disse er stokket om kan man velge en av dem. Den gylden kisten dukker kun opp på hjul nummer fem. Den inneholder enda bedre belønninger.

Konklusjon

Viking Go Berzerk er et flott spill med spennende tematikk og flott grafikk. I tillegg er det mange fine funksjoner i spillet. Skal det trekkes for noe er det at man kan spille lenge før man får en frispinnrunde.